Leer zuurdesembrood bakken

Zuurdesembrood voor rustige darmen!

Gezond brood bakken is nog nooit zo makkelijk:

Vanuit je eigen huis of live in zandvoort of op locatie.

Online cursus Live workshop

"Wist niet dat zuurdesembrood bakken zo makkelijk was"

Geen opgeblazen buik meer...

Mijn naam is Anita Visscher en ben orthomoleculair darmtherapeut en ben altijd op zoek naar gezond Ʃn lekker eten.

Ik at bijna geen brood meer omdat ik er een opgeblazen buik van kreeg en winderigheid. Toen ik ontdekte dat er extra gluten worden toegevoegd aan brood van de bakker of supermarkt, snapte ik mijn darmklachten wel.

Ik besloot zelf zuurdesembrood te gaan bakken omdat dit wƩl gezond is voor je darmen en geen schadelijke e-nummers bevat.

Omdat iedereen mijn brood mega lekker vind, besloot ik mijn succes recept te delen. In makkelijke stap voor stap instructies via video's online of gezellig bij mij in Zandvoort tijdens een live workshop.

Liefs Anita

Start nu online!

Doe mee met de live workshop zuurdesembrood bakken!

Niets leukers dan met z'n allen lekker kneden en lol maken. Inclusief alle materialen, zuurdesemstarter en 2 kant en klaar bollen deeg om thuis je eigen brood te bakken!

GRATIS BONUS: je eigen broodplankje versieren door te branden. Dit doen we tussen het kneden door.

  • Tijd: 13.00- 16.30/17.00

  • Locatie: Zandvoort

  • Prijs: € 125,- inclusief alle materialen

Live workshop bakken!

Geregeld organiseer ik deze live workshops in Zandvoort. Maar dit kan ook op locatie, bij een bedrijf of feestje.

Vul hieronder je contactgegevens in en ik neem met contact met je op.

Zuurdesembrood is het enige gezonde brood. Door het fermentatieproces worden gluten en fytinezuur afgebroken, waardoor vitamines en mineralen beter worden opgenomen door je lichaam.

Wat leer je in de cursus- online of live

Example image

Voorbereiding is het halve werk

Wat heb je allemaal nodig voordat je begint met bakken en waar kan je dat kopen?

Example image

Voeden

Ontdek hoe je jouw zuurdesemstarter voedt en onderhoudt.

Example image

Deeg voorbereiden

Het mengen van ingrediƫnten is cruciaal! Je leert hier wat de juiste verhoudingen zijn waardoor jouw zuurdesembrood altijd lukt!

Example image

Kneden en rusten

Hoe je kneed en de tijd dat je je deeg laat rusten zijn heel belangrijk in het proces. Hier leer je wat mijn succesfactoren zijn.

Example image

Deeg vormen

Lekker met je handen bezig zijn is stress verlagend en geeft voldoening. Helemaal als je er een mooi brood van maakt.

Example image

Een mooi eindresultaat

En dan mag je eindelijk je brood gaan bakken! Na 1,5 uur wordt je keuken gevuld met de heerlijke geur van vers gebakken brood.

Iedereen kan bakken met mijn stap voor stap instructies.

Reviews

"De uitleg was helder en eenvoudig, ideaal voor beginners zoals ik!"

Ivo

"Ik bak nu elke week heerlijk zuurdesembrood en mijn gezin is er dol op. Een echte aanrader voor iedereen die wil leren bakken!"

Karin

"De stappen zijn duidelijk en het resultaat is fantastisch. Mijn vrienden kunnen niet geloven dat ik het zelf heb gemaakt!"

Manja

Begin vandaag nog!

Leer snel en eenvoudig zuurdesembrood bakken met mijn online cursus

Ja, dat wil ik!